Monday, August 15, 2011

Pujaan Hati

Assalamualaikum
Lamenye tak update blog..banyak lab, assignment la skarang ni. cian ak kan. tapi, xpe ..lumrah student la tuh.
go student go!!

this entry, ak nak post lagu ngn lirik die. ak kenal lagu ni time ak blogwalking kat blog "member bek" pakwe ak ni. ak agak hairan jugak la cam ne die ley ad blog. duk search mr google, tetibe je jumpa. 


video


quit a nice song. sampai ak rase, lagu ni cam desperate. macam sangat sesuai ngn die dulu la. sekarang ni ak tak tau la plak ape cite. huhuhu. 


as for me, lagu ni cam kena sangat la ngn ak. long time ago boleh la..skarang ni ak lagi minat layan lagu2 yang ak penah layan time sekolah2 dulu.

o0o0o0 .. yeeee. 2 minggu lepas ak gi straight quay. belakang skit dari tesco tg. pinang. what a place!. gile ar stail rumah2 kat situ. ala2 english style. no wonder la ramai mat2, awek2 salih duk lepak situ.

siap ad bot2 sume ha ... mampu kau nak lepakk cni!! hahaha

lepak! lepak! lepak!

ak rase la kan, straight quay ni lagi cantik view waktu malam kot. cuci mata pon sure2 boleh. 
hahaha


0.o

No comments: