Thursday, May 5, 2011

Cakap - Cakap


Macam katun ni la keadaan aku sekarang. hahaha. serabut betol !
Aku nak cakap2. Tapi ... ade orang nak dengar meh ? Huhuhu. Aku nak cakap yang aku nak gi jalan. Hah ! ade orang dengar tak ?? Let's go to the place that i want to go ...

- Tempat pertama -

Langkawi
Mother nature itself. Beautiful place. Punye la lame aku nak gi. Tapi sampai sekarang tak sampai2 lagi. Aku bosan dah dengar orang cakap "t kite gi k". Sungguh aku bosan

-Tempat Kedua- 

Masjid Ubudiah, Kuala Kangsar, Perak
Dah pernah gi pon. Subhanallah .. Memang view yang sangat2 sejuk mata memandang. Tempat solat dia sejuk je. Nak gi lagi !!
- Tempat Ketiga -

Taman Tasik, Taiping Perak
Kalau aku gi lagi, maknanye .. dah masuk kali ke-3 la. Hihihi. Aku suke tengok pokok2 tepi jalan. Menarik. Sape pencinta alam, sure tenang je kat sini. Serius tak tipu.

- Tempat Keempat -

Pantai Cahaya Bulan, Kelantan
Hua ... Lame giler tak gi. Dah banyak kali sampai, tapi nak gi lagi !! Rindu nak makan kat situ sambil tengok pantai. Best2 !! Agak2 mark aku ngn budak2 sek ren dulu ada lagi tak kat mane2 pokok tu ? Erm ..

- Tempat Kelima -

Negeri Pahang
Ada banyak tempat menarik kat sini. Cameron, Genting, Pulau Tioman, Fraser Hills, Endau Rompin .. Banyak lagi la. Huhuhu. InsyaAllah, kalau tak dek aral melintang, sampai la aku kat pahang ni bulan 6 t. Hahaha. Jalan soang pon bukan nak kisah sangat. Jauh perjalanan, luas pemandangan. Ntah betul ke terbalik. Hahaha.

Korang ada tempat nak gi ? Kalau ada, gi jelah. Tambah2 yang ada transport sendiri. Kalau aku, dah lame sampai mane tempat aku nak gi. 

0.o

2 comments:

Ashraf said...

dah follow:D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/contest-paling-simple-dengan-hadiah.html

Untitled said...

tq ;p